LAHJOITA JA TUE KAMPANJAANI

Lahjoittamalla olet mukana tekemässä kanssani työtä turvallisemman, kestävämmän ja yhdenvertaisemman kotimaamme puolesta.

Haluan rakentaa yhteiskuntaa, jossa talouspolitiikka kytketään irti luonnonvarojen käytöstä. Suomen tulee olla vastuullisen ja kestävän talouspolitiikan suunnannäyttäjä.

Haluan varmistaa, että yhteiskuntamme sitoutuu kunnianhimoisesti ilmaston ja ympäristön suojelun tavoitteisiin, koska vain sillä tavalla meillä suomalaisilla on koti myös tulevaisuudessa.

Haluan rakentaa turvallista yhteiskuntaa, joka kykenee puolustamaan itseään niin ulkoisia kuin sisäisiäkin uhkia vastaan. Energiaomavarainen ja yhtenäinen kansakunta on vahvempi sekä sodassa että rauhassa.

Haluan varmistaa, että Suomessa jokainen lapsi ja nuori saa opetusta ja riittävästi oikea-aikaista tukea, jotta hän pystyy kehittymään täyteen mittaansa.

Haluan varmistaa, että Suomi kasvaa vielä nykyistä aktiivisemmaksi ja vastuullisemmaksi osaksi kansainvälistä demokraattisten valtioiden yhteisöä.  

TÄMÄN KAIKEN TOTEUTTAMISESSA TARVITAAN SINUN APUASI

Mihin lahjoituksia käytetään?

Karkeasti voidaan arvioida, että eduskuntavaaleissa valituksi tuleminen edellyttää noin 40 000€ panostusta kampajatyöhön. Kuitenkin jo pienelläkin lahjoituksella voi saada paljon aikaan. Esimerkiksi:

10€ auttaa tavoittamaan yli 1000 henkilöä verkkomarkkinoinnilla.

100€ riittää noin 1000 kotimaassa painetun paperimainoksen tulostamiseen.

500€ riittää maksamaan näkyvyyden ulkomediassa viikkojen ajan.

1000€ riittää maksamaan sanomalehtimainoksen paikallismediassa.

Onko muuta tapaa tukea?

Voit osallistua kampanjani tukemiseen myös tilaamalla kampanjatuotteita.

Alla olevalla lomakkeella voit kätevästi tilata molempia kampanjatuotteitani, Askaisissa vastuullisesti tuotetuista pavuista tuoreena paahdettua Vaalikahvia ja kotimaista luonnonkosmetiikkasaippuaa, eli tuttavallisemmin Viherpesua.

Molempien maksaminen onnistuu kätevästi tilisiirtona tai MobilePay:llä. Saat maksutiedot tilauksen tehtyäsi ja sovitaan toimitus tuotteet maksettuasi.